+ لبو قرمز گلی...

امروز که یه روز سرد پاییزیه ,من هیچ کار مفیدی انجام ندادم! واسه همین گفتم به خودم یه حرکتی بدم,البته اینجوری نه!

اینجورییییییییییییییی

20131020_210004(0).jpg

 

20131020_210022.jpg

شما هم بخرید و بپزید و بخورید و حالشو ببرید نیشخند

دستور پخت لبووو, به خواهش یکی از دوستان:

اول میرین تو اتاقتون, لباساتون و میپوشید, بعد پیاده یا با ماشین میرید خرید لبووو.
نکته1:(از اونجایی که من لبوهامو قالب میزنم,پس لبوهایی میخرم که اندازه قالبم باشه و شما هم همینطور مژه)

بعد که برگشتین خونه و لباساتون و در آوردین, میرین تو آشپزخونه و مشغول میشید به شستن لبوها.
نکته2:(چون من میخوام لبوهام بعد از پخت خوشگلتر دیده بشه, پوست میگیرمشون مژه)

بعد از پوست گرفتنشون به صورت حلقه حلقه برششون میزنم و میذارمشون داخل قابلمه و کمی شکر و آب میریزم (بستگی به میزان لبوهاتون داره)و با حرارت زیاد میذارم تا آب داخلشون بجوشه و چندتا قل بزنه و بعد زیرشو کم میکنم تا بپزه!
نکته3:(اگه اولش نذارید با حرارت زیاد بپزه, لبوهاتون سفت میشه و دیگه تا آخر هم خوب نمیپزه! مژه)

بعد از پخت, قالب بزنید و داخل یه ظرف خوشگل بچینیدشون.

نکته4:(میزان شکر بستگی به ذائقه شما داره, من خودم شیرین دوست دارم مژه)  

نکته5:(اگه میخوایید که شیرینیش طبیعی باشه, میتونید به جای شکر از عسل هم استفاده کنید, یا کنار لبوهاتون چغندر بزارید, هم لبوهاتون شیرین میشه, هم چغندرهاتون رنگ میگیره و ناز میشه, البته اگه مثل من چغندر خور باشید. مژه)

.نوش جان.

نویسنده : faeghe ; ساعت ٤:۱٠ ‎ب.ظ ; یکشنبه ۱٩ آبان ،۱۳٩٢
تگ ها: آشپزی
    پيام هاي ديگران()   لینک