+ دستور کیک رنگین کمون...

دستور کیک رنگین کمان به خواهش یکی از دوستان.

مواد لازم:

1 فنجان شیر + 1 زرده تخم مرغ

3 فنجان آرد

  • دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
  • 2 قاشق چایخوری مایه خشک فعال
  • یک و نیم قاشق غذاخوری کره
  • 2 قاشق چایخوری نمک
  • رنگ غذای قرمز، زرد، سبز و آبی

دستور تهیه: 

اول خمیر اولیه را تهیه کنید. شیر و زرده تخم مرغ را در ظرف مخصوص مایکرو ویو بزنید و 30 ثانیه در مایکرو ویو بگذارید. درآورید و کنار بگذارید. سپس در کاسه ای گود، آرد، شکر و مایه را مخلوط کنید. مخلوط شیر و تخم مرغ را به آن اضافه کنید. کره و نمک را هم افزوده و خوب مخلوط کنید. آنقدر آن را ورز دهید تا همه مواد خوب با هم آمیخته شوند و خمیر یکنواختی بدست آید.
خمیر را به 5 قسمت مساوی تقسیم کنید، یا بهر تعداد رنگی که در اختیار دارید تقسیم کنید. هر تکه را با حوله یا کیسه ای پلاستیکی بپوشانید و بگذارید تا در محلی گرم و بدون رطوبت ور بیایند و دو برابر شوند.
 
201305222215.jpg

روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر قرمز را رویش باز کنید. یک مستطیل از آن درست کنید و تکه زردرنگ را هم باز کرده و روی آن بگذارید. تکه های دیگر را هم به شکل مستطیل های هم اندازه باز کنید و به ترتیب روی این دو بگذارید.

حالا زمان پیچیدن همه آنها با هم است.

همه لایه ها را محکم به شکل رولت بپیچید و سپس رولت آماده را داخل قالب چرب شده بگذارید.

فر را تا 375 درجه فارنهایت گرم کنید. قالب را داخل فر قرار دهید و بگذارید نیم ساعت حرارت ببیند تا وقتی که روی کیک تقریباً قهوه ای شود. 

201305232237.jpg

نویسنده : faeghe ; ساعت ۱٢:۱٢ ‎ب.ظ ; یکشنبه ٢٤ آذر ،۱۳٩٢
تگ ها: آشپزی
    پيام هاي ديگران()   لینک