دستور حلقه مرغ و ریحان


دستور حلقه مرغ و ریحان به خواهش یکی از دوستان.

مواد لازم :

خمیر پیتزا                                                                                                        

سینه مرغ پخته و خرد شده                      یک و یک دوم پیمانه

پنیر پیتزا                                               یک دوم پیمانه

آویشن                                                 یک قاشق چایخوری (دلخواه)

نمک+فلفل                                           به ذائقه

ریحان خرد شده                                     ۳قاشق غذاخوری

فلفل دلمه ای خردشده                           ۳قاشق غذاخوری

مواد برای روی خمیر

زرده تخم مرغ                                       ۱عدد

زعفران دمکرده                                     ۱قاشق چایخوری

کنجد                                                 مقداری

مواد لازم برای خمیر پیتزا"

آرد                                                    به مقدار لازم

پودرمایه خمیر                                    ۱قاشق مرباخوری

نمک                                        ۱پنس(به اندازه ای که مابین دو انگشت جا بگیره)*

روغن یا  روغن زیتون                           ۱قاشق غذاخوری

شکر                                               یک هشتم قاشق چایخوری

آب ولرم                                           یک دوم پیمانه

طرز تهیه خمیر پیتزا:

۱.برای شروع کار ابتدا آب ولرم رو با شکر مخلوط میکنیم.

۲.خمیر مایه رو به آب اضافه میکنیم.

۳.یک مقدار خیلی کمی با قاشق هم میزنیم و درشو میذاریم و بعد در جای نسبتا گرمی قرار میدیم.

۴.آرد+نمک رو با هم مخلوط و در کاسه میریزیم و در وسط آرد یه حفره ایجاد میکنیم.

 ۵.و حالا به ترتیب روغن+خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم.

۶.بااستفاده از قاشق که خیلی بهتره از قاشق پلاستیکی و یا چوبی استفاده کنیم آرد رو از اطراف و کناره های کاسه به وسط هدایت و مخلوط میکنیم.

۷.حالا خمیر رو با دست خوب ورز میدیم(مرحله ورز دادن باید به خوبی انجام بشه چون خیلی در بافت خمیر تاثیر داره)*بعد کف و اطراف کاسه رو با مقداری روغن چرب میکنیم و خمیر رو داخلش میذاریم و روی خمیر رو هم چرب میکنیم. 

 ۸.روی خمیر رو به شکل + برش میدیم تا خمیر به راحتی پف کنه بعد با پارچه روی خمیر رو میپوشونیم و در جای گرم قرار میدیم تا خمیر استراحت کنه  به مدت ۲ساعت یا تا زمانیکه حجمش دوبرابر بشه.

۹.بعد از اینکه خمیر استراحت کرد و حجمش دوبرابر شد با کمک انگشتامون روی خمیر فشار میدیم تا هوای اضافی خمیر از بین بره حالا دستامونو با روغن چرب میکنیم چون در این مرحله خمیر خیلی چسبناکه و دوباره یکمقدار دیگه ورز میدیم و روی تخته کار مقداری آرد میپاشیم و باز میکنیم. 

طرز تهیه:

۱.ابتدا مواد میانی رو آماده میکنیم  همه رو در ظرفی میریزیم و با هم خوب مخلوطشون میکنیم و کنار میذاریم...

 ۲.حالا در سطح صافی یکمقدار آرد میپاشیم و بعد خمیر رو به کمک وردانه به شکل دایره باز میکنیم.

۳.دایره رو به ۶قسمت تقسیم میکنیم. 

۴.داخل قالب مورد نظرمونو چرب میکنیم و خمیر رو مثل تصویر میچینیم.

۵.مواد میانی رو که از قبل آماده کرده بودیم روی خمیر میریزیم. 

۶.لبه های خمیر رو روی مواد قرار میدیم.

۷.روی خمیر رو مخلوطی از زرده تخم مرغ+زعفرون دم کرده میمالیم و در آخر کنجد رو میریزیم.

 ۸.در طبقه وسط فر با حرارت ۲۰۰درجه سانتی گراد قرار میدیم تا زمانیکه روی خمیر طلایی بشه.

201309122744.jpg 

/ 8 نظر / 15 بازدید
asaljoon

یک پا اشپزی و ما خبر نداشتیم ایول کدبانو[تایید][قهقهه]

نجمه

ممنون از مطالب جالب و مفیدتون،موفق باشین[گل]

پگاه

دیشب درستش کردم ولی خمیرش خوب نشد نمی دونم چرا؟!

پگاه

هم خیلی خوشگله هم خیلی خوشمزه است ممنون از آموزشش

زهره

باید خیلی خوشمزه باشه[افسوس]

الهام

سلام فائه جون عزیزم چه خوراکی تو مایه های همین اختراع کردم آدرس وب تورو هم گذاشتم برای آموزش حلقه ی مرغ و ریحون [ماچ]