دستور پخت باقلوا...

دستور پخت باقلوا به خواهش یکی از دوستان

...

خوب, این دستور پخت باقلوا رو از مامانم گرفتم و یکمی با یه مدل باقلوایه دیگه فرق میکنه!

...

مواد لازم:

تخم مرغ    4 عدد

آرد ........   3 یا 4 پیمانه

روغن.....   1  پیمانه

شکر......  2 پیمانه

آب ........  1  پیمانه

زعفران دم کرده و پودر پسته به میزان لازم.

(البته منظور از پیمانه، یک استکان کوچیکه!)

اول از همه شربت رو درست میکنید:

و برای این کار دو لیوان شکر و یک لیوان آب رو با هم مخلوط  میکنین.

(برای اینکه راحتتر شکر در آب حل بشه, اونهارو بذارید رویه حرارت و هم بزنید تا کامل شکر در آب حل بشه!)

...

حالا مواد خمیر باقلوا:

4 تا تخم مرغ رو خوب هم میزنید و بعد یک لیوان روغن رو اضافه میکنید, و در آخر هم آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنید.

تا یک خمیری که نسبتا نه سفت و نه شل باشه, به دست میاد!

حالا, خمیرتون رو داخل یه قالب صاف و یا یک ماهی تابه میریزید و کامل خمیر رو در همه جایه قالب صاف و یکدست میکنید.

و بعد با یک برس روش رو زعفرون می مالید.

((میتونید زعفرون رو با یک زرده تخم مرغ بزنید, تا بعد از پخت,, رویه باقلواتون خوشرنگتر بشه!))

بعد این کار, پودر پسته را هم رویه خمیر زعفران مالیده شده میپاشید.

و بعد اون رو داخل فر گاز قرار میدین. و همچنین میتونید که در ماهی تابه رو همراه یک دم کنی بذارید, و رویه حرارت ملایم گاز بذارید دم بکشه!!!

داخل فر گاز حدود 30 تا 45 دقیقه  ...  روی گاز هم حدود 20 دقیقه!!!

بعد از اینکه باقلواتون رو از داخل قالب درآوردید و برش زدید, باید شربتی رو که از قبل آماده کردید رو رویه باقلوا بریزید و بذارید که خووووب شربت به خورد باقلوا بره...

نکته: (همون اول که باقلوا داغ هست, باید شربت روش ریخته بشه, در غیر این صورت, شربت به خورد باقلوا نمیره!!! )

 در آخر هم ظرف رو در یخچال بگذارید و هر وقت که سرد شد, آن را میل کنید.

/ 5 نظر / 7 بازدید
فائزه (خواهری)

آخی من تو پست قبلیت یه نظر خواستم بذارم که دستورشو بذار منم درست کنم بعد گفتم گناه داری و اینا نظرمو وارد نکردم می بی نم که دل به دل راه داره و خودت گذاشتیش تله پاتی رو حال کن فقط :)

مهشيد

مرسي عشقم حتما درست ميكنم [ماچ][بغل]

خودم

وای دستت درد نکنه به نظر آسون میاد اما باید درست کنم ببینم میتونم یا نه! به به

elahe

[خوشمزه]وای دلم خواست

ملودی

پس کو عکسش؟[زبان]